marți, 10 mai 2016

TU poți schimba orașul Mediaș cu votul TĂU


Sursă foto: Historia.ro
De 26 de ani, minciuna a stat la masă cu politicienii. De 26 de ani, promisiunile curg pe bandă rulantă, iar realizările pentru comunitate abia de se pot număra pe degete. În schimb, averea celor implicați în administrarea orașului a crescut... Ei au avut grijă să facă tot ce se putea ca să nu fie nevoiți să dea explicații despre ce au promis și nu au făcut, despre ce ar fi trebuit să facă pentru ca orașul Mediaș să se trezească dintr-o letargie care a fost atent pregătită de toți cei care au putut să ia decizii.
De aceea, UNPR Mediaș vă propune candidați care pot să stea cu fruntea sus în fațadumneavoastră și care nu vin cu promisiuni nerealiste.
Noi ne bazăm pe VOI, alegătorii care nu ați fost luați în seamă până acum, pe cei care nu ați ieșit la vot din scârbă față de o clasă coruptă politică, pe voi cei care votați pentru prima dată.
Dacă votezi oamenii gospodari, nu partide care au dat dovada neputinței lor de atâta timp, poți contribui la dezvoltarea orașului tău, poți contribui la stabilirea unui climat de ordine și siguranță pentru cetățeni, inclusiv în zonele cu risc infracțional.
Votul tău poate crea locuri de joacă pentru copii și de recreere pentru pensionari, poate contribui la reabilitarea clădirilor absolut necesare activităților culturale și sportive.
Votul tău, dat oamenilor propuși de UNPR, poate reda demnitatea cetățeanului în raport cu funcționarul plictisit sau arogant, poate duce la eficiență în administrația locală, prin eliminarea hârtiilor inutile.
În final, vrem să vă spunem că votul VOSTRU este important, pentru că vom face în așa fel încât orice derapaj al autorităților să fie sancționat imediat de reprezentanții UNPR și să fie luat în seamă când este vorba despre investițiile pentru oraș, care trebuie să țină cont și de dorințele VOASTRE.
De aceea trebuie să votați! Iar îndemnul nostru este să priviți dincolo de listele de partid. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu